Seminarer

Her er en oversikt over tidligere og aktuelle seminarer.

Aktuelle seminarer

Interimdagen 2020

28. januar 2020 er det duket for vårt årlige arrangement "INTERIMDAGEN". Som tidligere år avholdes arrangementet på ærverdige Grand Hotel i Oslo. 

Har du lyst til å delta på årets høydepunkt for oss som jobber med interimledelse? 
Hold av 28. januar 2020 eller meld deg på allerede nå!

Se info og meld deg på

Tidligere seminarer

Prestasjonsledelse: Fra «Good» to «Great»

Torsdag 12. september 2019 inviterer vi til seminar med tema "Prestasjonsledelse". Hvilke faktorer kjennetegner kulturer som klarer å skape ekstraordinære prestasjoner? Og hvilken rolle spiller vi som ledere for å løfte organisasjonen fra «Good» to «Great»? Hvordan blir vi best i business?

Les oppsummering fra seminaret her ›

Ny leder i ny virksomhet? Slik blir du en «ringrev» på bare to uker!

Onsdag 28. august 2019 er det igjen duket for interimseminaret. I samarbeid med Føyen Torkildsen inviterer vi til seminar med tema "Ny leder i ny virksomhet? Slik blir du en «ringrev» på bare to uker!". 

Les oppsummering fra seminaret her ›

Diversity Leadership - create more energy with diversity!

Friday June 14th 2019 the CNBA, Interimleder and Simonsen Vogt Wiig have the pleasure to invite you to the seminar "Diversity Leadership: Create more energy with diversity!". This is a great opportunity to learn about some of the most cutting-edge research into the world of work and how demographics in the workplace will continue to shift over the coming decades.

Les oppsummering fra seminaret her ›

INTERIMDAGEN 2019

Tirsdag 29. januar 2019 gjentar vi fjorårets suksess og arrangerer den årlige INTERIMDAGEN. Det blir en rekke inspirerende og innsiktsfulle foredrag, før mingling og festmiddag med prisutdeling og kåring av Årets Interimleder 2018. Dette blir en hyggelig og nyttig dag med både nettverksbygging og faglig påfyll!

Les oppsummering fra seminaret her ›

Sosial bærekraft - et konkurransefortrinn?

Tirsdag 13. november 2018 inviterer vi til frokostseminar hos Føyen Torkildsen i samarbeid med Ferd, Reach for Change og Interimleder AS. Flere og flere bedrifter ønsker å ta samfunnsansvar gjennom å øke sitt samfunnsengasjement - ikke bare fordi det er en riktig ting å gjøre, men fordi det lønner seg. Vi ønsker deg velkommen til en spennende morgen!

Les oppsummering fra seminaret her ›

Endringsledelse og digitalisering

Onsdag 17. oktober 2018 inviterer vi til seminar. Hvilken rolle spiller selskapets ledelse i en stadig omskiftelig verden - og hvilke juridiske regler gjelder egentlig ved digital markedsføring? Vi ønsker deg velkommen til en spennende ettermiddag! 

Les oppsummering fra seminaret her ›

Hvordan lykkes som Interimleder?

Onsdag 29. august 2018 inviterer vi til seminar. Våre kunder trenger løsninger i sine situasjoner. Disse kan variere mye, men fokus på selve gjennomføringen av oppdraget vil alltid være avgjørende for suksessen. Vi ønsker deg velkommen til en spennende ettermiddag!

Les oppsummering fra seminaret her ›

Digitalisering i etablerte kunnskapsbedrifter

Digitaliseringen skjer fort og skaper nye muligheter for alle bedrifter, men i kunnskapsbedrifter kan det være tungt å overlate til maskinene å levere det man selv har levert. Torsdag 14. juni 2018 har vi satt dette temaet på dagsorden som et ledd i videreutviklingen av interimledelse. Vi ønsker deg velkommen til en spennende formiddag! 

Les oppsummering fra seminaret her ›

«Walk the talk» - Hvordan skape og bevare en vinnerkultur for din bedrift?

Onsdag 21. mars 2018 inviterte vi til seminar. Hvem, hva og hvordan bygger man en sterk, vinnende og varig bedriftskultur? Hva er det som kjennetegner suksessbedrifter? Hvilke spilleregler gjelder og hvilken kultur eksisterer egentlig i din bedrift i dag? Må trappen vaskes ovenfra og ned - og i så fall hvor ofte?

Les oppsummering fra seminaret her ›

Våg å ta risiko!

- Aktiv ledelse av selskaper og hvorfor du som styremedlem og leder bør ta risiko! 24. oktober 2017 inviterte Advokatfirmaet Ræder og Interimleder AS til en erfaringsstafett med en advokat og en endringsleder for å belyse dette temaet. 

Les oppsummering fra seminaret her ›

Interimdagen 2018

Onsdag 31. januar 2018 arrangerte vi Interimdagen 2018, hvor vi også kåret Årets Interimleder 2017. Vi startet klokken 15 med et inspirerende faglig program, før mingling og festmiddag med prisutdeling. Dette var en stimulerende dag med mye inspirasjon for 2018!

Les oppsummering fra seminaret her ›

Hvordan lykkes du som Interimleder?

Forberedelse, oppstart, gjennomføring, avslutning og oppfølging. Dette temaet har vi satt på dagsorden som et ledd i videreutviklingen av interimledelse. Vi ønsker deg som interimleder velkommen til en spennende ettermiddag. 

Les oppsummering fra seminaret her ›

Ledelse i digitaliseringens tidsalder

Hva står vi foran? CDO - Hva er det, og hvordan lykkes? Er dette noe nytt ledelsesmessig, eller...? Og hva sier jusen om dette i dag?

Les oppsummering fra seminaret her ›

Endring og endringsledelse i offentlig sektor

Hvor mye skiller det egentlig på endringsledelse i privat og offentlig sektor? Er det nødvendig med sektorerfaring for å være en god leder i det offentlige? Dette var to av spørsmålene som ble belyst på InterimLeders frokostseminar torsdag 25. august 2016, «Endringer og endringsledelse i offentlig sektor».

Les oppsummering fra seminaret her ›

Styrelunsj om nedbemanning og endringsprosesser

Hvilket ansvar har styret i omstillingsprosesser? Hvilken rolle bør styret ta? Hvordan gjennomføre en «god» nedbemanningsprosess? Dette var temaer som ble diskutert med stort engasjement i en styrelunsj arrangert av Advokatfirmaet Føyen Torkildsen og InterimLeder i samarbeid, torsdag 13. oktober 2016.

Les oppsummering fra seminaret her ›

Business Recovery & REFOCUS Stavanger

Hvordan kan bedrifter sikre at de er riktig bemannet for spranget inn i framtiden? Dette var hovedtemaet da advokatfirmaet Steenstrup Stordrange, Realkompetanse AS og Interimleder AS inviterte til lunsjseminar i Stavanger torsdag 12. januar 2017.

Les oppsummering fra seminaret her ›

Business Recovery & REFOCUS Ålesund

Hvordan kan bedrifter sikre at de er riktig bemannet for spranget inn i framtiden? Dette var hovedtemaet da advokatfirmaet Steenstrup Stordrange, Realkompetanse AS og Interimleder AS inviterte til lunsjseminar i Ålesund tirsdag 17. januar 2017.

Les oppsummering fra seminaret her ›

Interimdagen 2017

Tirsdag 31. januar 2017 arrangerte vi historiens første Interimdag. På programmet sto faglig påfyll og påfølgende festmiddag med kåring av Årets Interimleder 2016 – for øvrig også den første i sitt slag.

Les oppsummering fra seminaret her ›

Er du som arbeidsgiver forberedt på fremtiden?

Hvilket handlingsrom har du som leder når du skal gjennomføre endringene som skal ta bedriften til framtiden? Dette var hovedtemaet da advokatfirmaet Ræder og Interimleder AS inviterte til frokostseminar «Ræder morgen» 2. mars 2017.

Les oppsummering fra seminaret her ›

Velg din LEDER og EIER med omhu

Hvilket eierskap, styre og ledelse trenger man i de forskjellige faser og situasjoner. Finnes det "allroundere" som kan ta hvilken som helst etappe?

Les oppsummering fra seminaret her ›