Tore Møgster

Seniorrådgiver

Tore Møgster (f. 1965) jobber som seniorrådgiver i selskapet.

Han har lang og bred erfaring som toppleder i store og mellomstore bedrifter i eiendomsbransjen og næringslivet for øvrig. Han har vært adm.dir. i Fritzøe Eiendom, og adm.dir. og partner i store selskap som blant annet Dana Norway og Nature Compact Living. Han har vært med å utvikle et nasjonalt kompetansesenter for opplæring innen fornybar energi og bærekraft for Brødrene Dahl Norge sammen med blant annet Snøhetta , Sintef og Zero Emission Building.

Tore har over 30 års erfaring innen administrasjonsledelse, oppstart, utvikling og drift av både egne og andres selskaper. Han har omfattende kompetanse og ekspertise innen endringsledelse, strategisk utvikling, forretningsplanlegging og coaching.

De siste årene har han drevet eget selskap innen forretningsutvikling. Han har hatt større prosjekter både innen privat og offentlig næringsutvikling, og har arbeidet med steds- og byutvikling av store byggeprosjekter. I tillegg har han hatt mange tillitsverv som styreleder i ulike selskap.

Han er svært opptatt av bærekraft og miljøvennlig teknologi som inspirerende drivkraft for å se nye muligheter.

Tore en strategisk visjonær som evner å tenke nytt og utenfor boksen. Han liker å arbeide med mennesker og å finne kreative løsninger på utfordrende og komplisert problemer.

Sin faglige tyngde har han fra Universitetet i Sørøst-Norge og Maxwell University i Orlando.