Tore Møgster er ny seniorrådgiver i Interimleder

2022 ligger an til å bli en "all time high" for Interimleder AS, og vi er derfor glade for å kunne annonsere Tore Møgster som ny seniorrådgiver på teamet.

Tore er 65-modell og kommer fra Tor Heyerdahls hjemby, Larvik. I likhet med sin sambygding er Tore en visjonær person som evner å tenke nytt og utenfor boksen.

I løpet av hans 20 år innen marine- og offshore og 10 år innen eiendom har bærekraft og miljøvennlig teknologi vært drivkraft og inspirasjon til å se nye muligheter. Med lang fartstid som toppleder og styreleder tar han nå fatt på en ny epoke i karrieren, som seniorrådgiver i Interimleder.

– Interimledelse trigger meg veldig, fordi det for meg gir en fin mulighet til å tilføre verdi, både til oppdragsgiver og interimlederen selv. Nøkkelen er å forstå kundens problemstilling, og så finne frem riktig mann eller kvinne blant de mange veldig kompetente menneskene vi har i basen vår, forteller Tore.

Adm. direktør i Interimleder AS, Vegard Rooth, kan melde at Tore allerede er godt i gang og at hans profil og bakgrunn er med på å skape et enda større kompetansemangfold i Interimleders rådgiverteam:

– Tore er positiv, offensiv og erfaren, og han har en veldig spennende bakgrunn. Den kombinasjonen gjør at han kommer til å lykkes. Han er allerede godt i gang, og vi er utrolig glade for å ha han med.

Les mer om Tore her.

Ønsker du en uforpliktende prat om deres behov? Ta kontakt med oss i dag!