Sommerens utflukt med våre utleide interimledere

Det var en solfylt ettermiddag, onsdag 28. august, da "Kustos" gled ut fra Rådhusbrygge nr. 2. Ombord var rundt 30 utleide interimledere og medarbeidere i InterimLeder AS.

I InterimLeder AS har vi i flere år hatt som tradisjon å arrangere en båttur for våre utleide interimledere, for å ha det hyggelig og bli bedre kjent.

- Dere er jo "gullet vårt", sa adm. direktør Sverre Holen, i sin velkomsttale til de fremmøtte interimlederne, som alle har vært eller er utleid i perioden 2012-2013. Og det satte standarden for resten av turen.

Snart pløyde den 65 fot lange cruisebåten ut i Oslofjorden, i den gyldne sensommersola. Været var perfekt, og takket være glassveggene satt vi lunt til langt ut på kvelden.

Vi passerte vakre landsteder utover fjorden, på de mange øyene; Lindøya, Gressholmen, Nakholmen...

Tiden gikk fort, med latter og gode samtaler om tidligere og nåværende interimlederoppdrag, over ferske reker, loff, vin og øl.

Vi takker for turen til alle som var med!

 

Some description

"MS Kustos" er en 65 fots cruisebåt som ble bygget i 1956. Opprinnelig var den bankinspeksjonsbåt for Statens Bankinspeksjon, og besøkte banker langs kysten fra Stavanger til Kirkenes. I 1993 ble den konvertert til charterbåt.

 

Some description

Vi fikk en flott utsikt mot Oslos nye "skyline" på vei ut Oslofjorden.
Her utveksles "handshakes" og erfaringer.


Some description

Rekene smakte fortreffelig, betjeningen gav super service, og stemningen var upåklagelig.

 

Some description

Tor Hansen (høyre) fra InterimLeder i prat med noen av våre beste utleide hoder.