Pål Thore Krosby ny seniorrådgiver i Interimleder

Vi er stolte over å presentere tidligere konsernsjef for Aller Media Danmark, Pål Thore Krosby, som ny seniorrådgiver i Interimleder. Krosby kommer fra stillingen som interim konsernsjef i Avonova, og vil med sin erfaring være et viktig bidrag til å løfte interimledelse som fag og profesjon.

Pål Thore Krosby (57) er utdannet på masternivå innen finans og marketing på Aarhus universitet. Han startet karrieren i Bates, den gang Norges ledende reklamebyråkjede, hvor han etter tre år ble COO. Så fulgte fem år som CEO og sjefredaktør i Radio 1 Norge, før han ble spurt om å ta over konsernsjefjobben i Aller Media, hvor han ble i nesten 16 år.

Snuoperasjon

Siden 2017 har han tatt interimlederoppdrag. I det siste oppdraget var han utleid av Interimleder AS i rollen som konsernsjef i Avonova, tidligere Stamina Group, hvor han ledet en snuoperasjon initiert av eieren, Norvestor Equity. Fra og med april 2021 er han seniorrådgiver i Interimleder.

– Etter å ha sett selskapet fra innsiden er jeg imponert over hvor høy kvalitet det er på det de gjør. De er erfarne folk fra høyere posisjoner i næringslivet, de jobber systematisk og har gjennomarbeidede rutiner og rammeverk, noe som gjør dem utrolig effektive. Jeg ser fram til å gå all in og bruke min erfaring for å utgjøre en forskjell for Interimleder, sier Krosby.

Uutnyttet potensial

Som seniorrådgiver i Interimleder vil Krosby bistå virksomheter med å finne gode kandidater, samt være en coach og rådgiver både for interimledere og oppdragsgivere.  

– Jeg tror det er et stort, uutnyttet potensial for interimledelse i Norge. Mange velger fremdeles tradisjonelt når nøkkelpersoner slutter. Man holder ofte på nøkkelpersonen, mens man starter rekrutteringsprosessen for å erstatte denne. Det til tross for at all erfaring tilsier at man i en slik situasjon har hodet et annet sted, den neste jobben. Ved å sette inn en midlertidig leder får du en dyktig og erfaren leder, med umiddelbar forretningsforståelse, organisasjonsforståelse og handlekraft, og du mister ikke fart, sier Krosby.

– Vi er veldig glade for å for å få en så erfaren toppleder og interimleder med på laget. Det vil styrke oss framover, sier administrerende direktør i Interimleder, Vegard Rooth.

Ønsker du en uforpliktende prat om deres behov? Ta kontakt med oss i dag!