Interimleder AS styrker seg ytterligere etter eksplosiv vekst

De siste månedene har bydd på en eksplosiv vekst, ikke bare her i Interimleder, men også innen interimledelse generelt. Det ser med andre ord ut til å bli nøyaktig slik som Henning Vold, partner i Norvestor, fornemmet august 2021; fremtidens arbeidsmarked er midlertidig – alt er interim. Og med det styrker vi teamet, på ypperlig vis om vi får si det selv, med seniorrådgiver, Johan Baklund.

Johan Baklund har 27 år bak seg som toppleder, blant annet i de markedsledende Nordiske retailkjedene ICA, Statoil Detaljhandel, Apotek1, Synsam og Felleskjøpet, og har lang erfaring i å sette sammen team som utfyller hverandre og leverer.

– Jeg tenker at en av mine viktigste oppgaver som seniorrådgiver i Interimleder AS, i tillegg til å finne de rette interimledere til ulike bedrifter, kulturer og situasjoner, er å synliggjøre interimledelse som et aktivt verktøy til å utvikle organisasjonen og lederteamene. Retail har alltid vært veldig dynamisk og konkurranseintensivt fordi man hele tiden møter på endringer i markedet. Tøff konkurranse er hverdagskost, og den raske endringstakten og viljen til å tenke nytt, se nye løsninger, sette sammen riktig folk og se ting med nye øyne er helt vesentlig for å møte både kundenes og eiernes krav.

Johan er også veldig god på networking, og har gjennom årene oppnådd en sterk tilstedeværelse på LinkedIn.

– Jeg er glad i å si høyt hva jeg mener, skape diskusjoner og ikke minst dele erfaringer med andre. Da får jeg mye verdifull læring tilbake, og holder samtidig god kontakt med folk jeg har møtt og jobbet sammen med gjennom mange år. Jeg benytter også LinkedIn til å se flinke folk rundt meg – det er gøy å se det flinke folk får til både i og utenfor egen organisasjon, og hvor mye vi kan lære av hverandre på tvers av både bransjer og bedriftskulturer.

Les mer om Johan og hans kontaktinfo