Camilla Hall-Henriksen

Markeds- og salgssjef

Camilla Hall-Henriksen (f. 1970) jobber som markeds- og salgssjef i Interimleder.

Camilla har variert bakgrunn fra telekom og varehandel med over 20 års fartstid som ansatt og innleid i selskaper som Bakers, Coca Cola, Telenor, Kjedehuset og Ventelo i stillinger som Key Account Manager, Markedssjef B2C/B2B, Prosjektleder, Strategic Category Manager og Daglig leder.

De siste 10 årene har Camilla arbeidet som konsulent og prosjektleder innen franchise og varehandelen med et ekstra fokus på å levere kundeadferd og kundeinnsikt, konseptutvikling for retail, category management, merkevarebygging samt utvikling av operasjonelle rutiner. Hun har i lengre perioder også fungert som innleid daglig leder, markedssjef og kjedeleder.

Camilla har allsidig erfaring innen forretningsutvikling, ledelse, salg og drift. Hun brenner for gode kundeopplevelser og kundeorientert innovasjon og utvikling, og har en praktisk tilnærming til oppgaver med øye for detaljer og menneskene involvert.  

Camilla er utdannet Diplomøkonom fra Handelhøyskolen BI med tilleggsutdannelser innen merkevareledelse, prosjektledelse, coaching, karriereveiledning og styrekompetanse fra OsloMet storbyuniversitetet og Handelshøyskolen BI. 

Camilla trives med ski på bena, og på sjøen om sommeren.